Huis Van Het Kind

huis

Huis Van Het Kind

Huis van het Kind Brussel

Bij Huis van het Kind kun je terecht met al je vragen over kinderen grootbrengen. Je krijgt info en advies over zwangerschap, geboorte, zorgen voor baby’s en peuters, kinderen opvoeden, … Je kunt er ook spelen met je kind(eren) en andere ouders ontmoeten.   

Het is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners die elkaar versterken, waarbij de meerwaarde voor gezinnen steeds centraal staat. Het Expertisecentrum Kraamzorg Volle maan is een Brusselbrede partner van Huis van het Kind Brussel. Volle Maan ondersteunt de organisatie in alles wat te maken heeft met zwangerschap, baby’s en ouders.

Huis van het Kind Brussel wil voor Brusselse gezinnen met kinderen een leefomgeving creëren waarin het goed is om te spelen, op te voeden en te groeien.
Er wordt een aanbod gecreëerd voor ouders en kinderen tot 6 jaar rond zwangerschaps- en opvoedingsondersteuning, vrije tijd, en veel meer.

Benieuwd welke activiteiten de Brusselse Huizen van het Kind organiseren voor jou en je kindje(s)? Neem een kijkje op de website van Huis van het Kind Brussel en vind een Huis van het Kind bij jou in de buurt.

HvhK Brussel

Baboes

De spel- en ontmoetingsmomenten baboes zijn er voor jou en je kindje tot en met 4 jaar. Je kan zonder reserveren gratis binnenspringen voor een gezellig uitwisselingsmoment met andere ouders en opvoedingsverantwoordelijken, terwijl je kleintje speelt en ontdekt samen met leeftijdsgenootjes.

Bezoek zeker de Facebook-pagina van Baboes om te kijken waar en wanneer jij terecht kan voor een ontspannend kind-oudermoment.

Baboes