Huis Van Het Kind

huis

Huis Van Het Kind

Ket in Brussel

Het Huis van het Kind staat in voor de ondersteuning van (aanstaande) ouders en kinderen.
Het is een samenwerkingsverband tussen verschillende partners die elkaar versterken, waarbij de meerwaarde voor gezinnen steeds centraal staat.

Huis van het Kind Brussel wil voor Brusselse gezinnen met kinderen een leefomgeving creëren waarin het goed is om te spelen, op te voeden en te groeien.
Er wordt een aanbod gecreëerd voor ouders, kinderen en jongeren (9 maanden tot 24 jaar) rond zwangerschaps- en opvoedingsondersteuning, vrijetijd, en veel meer.

Het Expertisecentrum Kraamzorg Volle maan is een Brusselbrede partner van Huis van het Kind Brussel.
Volle Maan ondersteunt de organisatie in alles wat te maken heeft met zwangerschap, baby’s en ouders.

Benieuwd welke activiteiten de Brusselse Huizen van het Kind organiseren voor jou en je kindje? Neem een kijkje op de website van Huis van het Kind Brussel en houd zeker de Facebook pagina's van de verschillende Huizen van het Kind in de gaten. Je ontdekt de Facebook pagina's door op onderstaande logo's te klikken!

 

HvhKNoordAnderlecht    Huis van het Kind Nieuwland     noord-west

 

 

Baboes

De spel- en ontmoetingsplaatsen van baboes zijn er voor jou en je kindje tot en met 4 jaar. Je kan zonder reserveren gratis binnenspringen voor een gezellig uitwisselingsmoment met andere ouders en opvoedingsverantwoordelijken, terwijl je kleintje speelt en ontdekt samen met leeftijdsgenootjes.

Bezoek zeker de Facebook pagina van Baboes om te kijken waar en wanneer jij terecht kan voor een ontspannend kind-oudermoment.

Baboes